Marlon Kicken

Getekend
ZELFSPOT EN IMPROVISATIE
vr 19 apr ’24 20:30
vr 19 apr ’24
20:30

Dreadlocks, skateboardend, pratend met een zachte ‘g’ en ontzettend grappig.

Cabaretier Marlon Kicken, geboren in Willemstad op Curaçao en opgegroeid in Aarle-Rixtel, begint als tonprater, wordt stand-up comedian en speelt vervolgens de Nederlandse theaterzalen plat. Hij komt naar ons theater om zijn vreugde voor het leven, zijn gekke visie en zijn kromme inzichten met veel humor met jou te delen. Marlon wordt geprezen om zijn zelfspot, herkenbare verhalen en improvisatietalent. Hij werd bekroond met de jury- en publieksprijs van de Culture Comedy Award (beste stand-up comedian van de Benelux). 

De goedlachse Brabander staat bekend om zijn geweldig relaxte stijl en de interactie met zijn publiek. Geen zaal is te groot of te klein voor deze cabaretier. Hij neemt zijn publiek mee in zijn verhalen en zorgt voor een geweldige avond. In 2020 stond Marlon in ons theater in het Nationaal Theaterweekend; zijn voorstelling werd gewaardeerd met een 8,6. 

Onderdeel van

Marlon Kicken staat bekend om zijn relaxte houding, herkenbare anekdotes, grote improvisatievermogen en een gezonde dosis zelfspot. Met deze combinatie weet hij het publiek eenvoudig op zijn hand te krijgen

theater.nl

In samenwerking met Spectrum Schijndel