Goedemorgen Noordkade

Kleine Mannen, Grote Stemmen
FRIS EN UNIEK KLASSIEK REPERTOIRE
zo 21 apr ’24 11:00
zo 21 apr ’24
11:00

Geniet op zondagochtend van prachtige muziek!

Deze editie van Goedemorgen Noordkade wordt verzorgd door Kleine Mannen, Grote Stemmen. Kleine Mannen, Grote Stemmen bestaat uit Jop en Pim, twee jonge operazangers die elkaar kennen van het conservatorium in Tilburg, waar zij beiden de opleiding Klassiek Muziektheater volgden. Ze hebben al in diverse opera's gezongen bij gerenommeerde operagezelschappen in binnen- en buitenland, zoals de Nationale Opera, De Reisopera en Opera Vlaanderen. Daarnaast treden ze regelmatig op als solist bij verschillende concerten. Pim was afgelopen seizoen te zien als finalist in het talentenprogramma Aria op NPO1. Jop en Pim willen klassieke zang toegankelijk maken voor iedereen door op hun unieke en frisse manier nummers te zingen die een breed publiek aanspreken. 

Pim en Jop zijn al voor de tweede keer te gast bij Goedemorgen Noordkade (de eerste voorstelling werd gewaardeerd met een 10!) en zij kijken er naar uit om ons publiek te verrassen met hun nieuwe programma!

  • Inclusief koffie/thee en twee versnaperingen.

GOEDEMORGEN NOORDKADE

Goedemorgen Noordkade is in samenwerking met de Veghelse sopraan Wilma Bierens tot stand gekomen. In een sfeervolle setting brengen jonge, enthousiaste artiesten een rijk palet aan muziekstijlen ten gehore, toegankelijk voor iedere muziekliefhebber. 

De concerten starten om 11.00 uur en vinden plaats in de Malerij, de binnentuin van de Noordkade, die met de industriële mengmachines en het glazen dak een adembenemend decor vormt. Een goede start van de zondag!

Dit seizoen vindt er nog een Goedemorgen Noordkade plaats op zondag 24 september.