The Chicago Funk

Tribute to the Earth, Wind & Fire Band - Theaterweekend
BEKEND VAN TV-PROGRAMMA BATTLE OF THE BANDS
vr 26 jan ’24 20:15
vr 26 jan ’24
20:15

Eerbetoon aan de smaakmakers van soul en disco uit de jaren zeventig en tachtig.

Het uit Chicago afkomstige Earth, Wind & Fire, in de jaren zeventig en tachtig een van de grote smaakmakers van de soul en disco, is bekend van de onweerstaanbare hits September, Boogie Wonderland, After The Love Is Gone en Fantasy. The Chicago Funk weet de sound van de legendarische groep tot in perfectie neer te zetten. Tijdens het tv-programma The Tribute: Battle Of The Bands zorgde de twaalfkoppige band voor een razendknap eerbetoon. Want zoals ze zelf zeggen: “Als jij je ogen dicht doet, dan moet Earth, Wind & Fire voor je staan”. 

Trek je disco-outfit uit de kast en laat je meevoeren naar de gouden jaren van Earth, Wind & Fire tijdens deze wervelende show die bij iedereen een discovlammetje laat ontbranden. Let’s groove tonight!

OVER

De popgroep Earth, Wind & Fire staat bekend om de hoge noten van Phillip Bailey, het warme geluid van Maurice White en de herkenbare stem van Ralph Johnson. Die stemmen zijn gevonden in de Nederlandse artiesten Nigel Brown, Clayton Peroti en David Goncalves. In samenwerking met Amerikaanse creative director David A Tobin heeft The Chicago Funk alles op alles gezet om de juiste sound, tot in de perfectie, eruit te halen.