Goedemorgen Noordkade

Morann de Langhe, Koen Masteling en Mark van Nispen
De mooiste klassiekers
zo 15 sep ’24 11:00
zo 15 sep ’24
11:00

Geniet op zondagochtend van prachtige muziek!

Deze editie van Goedemorgen Noordkade wordt verzorgd door sopraan Morann De Langhe en tenor Koen Masteling. Samen met pianist Mark van Nispen brengen zij een theatraal concert met de mooiste klassiekers van gevarieerde genres.

Sopraan Morann De Langhe en tenor Koen Masteling zijn recent afgestudeerd aan het conservatorium en zijn nu volop werkzaam binnen de klassieke muziektheaterwereld. In dit zondagochtendconcert wisselen zij aria’s uit de bekendste opera’s/operettes en de mooiste musical melodieën af met de tijdloze muziek van onder andere Wim Sonneveld en Jules de Corte. Een concert vol verrassingen die de mooiste herinneringen naar boven halen.

  • Inclusief koffie/thee en twee versnaperingen.

GOEDEMORGEN NOORDKADE

Goedemorgen Noordkade is in samenwerking met de Veghelse sopraan Wilma Bierens tot stand gekomen. In een sfeervolle setting brengen jonge, enthousiaste artiesten een rijk palet aan muziekstijlen ten gehore, toegankelijk voor iedere muziekliefhebber. 

De concerten starten om 11.00 uur en vinden plaats in de Malerij, de binnentuin van de Noordkade, die met de industriële mengmachines en het glazen dak een adembenemend decor vormt. Een goede start van de zondag!

Dit seizoen vindt er nog een Goedemorgen Noordkade plaats op zondag 4 mei.