Een Nacht In De Efteling

Pretpakhuis & Efteling (vanaf 1.20 meter)
Spanning en humor
zo 5 jan ’25
zo 5 jan ’25

Een doldwaas en aanstekelijk komisch avontuur.

Deze voorstelling is een unieke samensmelting van de wonderlijke wereld van de Efteling en de kolderieke belevenissen zoals je die van Jon van Eerd gewend bent. Neem plaats in een achtbaan vol illusie met hysterische en idiote misverstanden, spannende achtervolgingen en op hol geslagen fantasie. 

Wat gebeurt er als de zusjes Julia en Sophie op zoek gaan naar de waarheid tussen fantasie en werkelijkheid? Tijdens een nachtelijk avontuur belanden zij achter de poorten van de Efteling, waar iets vreemds aan de hand is. Het lijkt wel alsof alles op zijn kop staat en dat niets meer klopt. De Fakir kan niet meer op zijn tapijt vliegen omdat hij hoogtevrees heeft. De klokken van Frau Schmetterling lopen niet meer, omdat de muizen denken dat ze een olifant zijn. Roodkapje is op zoek naar haar ware identiteit. In de Danse Macabre zijn de geesten hun ritmegevoel kwijt. En wat als deze Eftelingbewoners zich in de talkshow van Eva Drienek moeten komen verantwoorden? 

Leuker dan TikTok en actueler dan Instagram. Eindelijk écht een voorstelling voor alle leeftijden (voor iedereen vanaf 1,20 meter). 

  • Inclusief een drankje

CAST

Patrick Martens, Zjon Smaal, Suzanna Pleiter, Cathalijne de Sonnaville, Lars Vaessen en Bente Bo Stoelwinder.