LINDE TOVERT EERSTE EXEMPLAAR JUNIORFOLDER

Linde Linschooten is Juniorbaas van de Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade. Als nieuwe jeugdambassadeur van het theater kreeg ze al een professionele fotoshoot op de Noordkade en staat ze met die foto's in de nieuwe jeugdtheaterfolder. Op woensdag 11 oktober kreeg Linde het eerste exemplaar van de Juniorfolder uitgereikt door goochelaar Dries.

De hele klas van Linde werd getrakteerd op een spectaculaire show van goochelaar Dries. De kinderen zaten met open mond te kijken naar alle trucs. Uiteindelijk mocht Juniorbaas Linde de goochelaar assisteren en haar 'eigen' folder tevoorschijn toveren. En omdat het de laatste dag van de Kinderboekenweek is, kregen alle klasgenoten van Linde als verrassing het boek Mees Kees Op Kamp cadeau én mag de klas naar de gelijknamige voorstelling, die op 13 april in de Blauwe Kei te zien is. 

VOORSTELLING MEES KEES OP KAMP (8+)
Mees Kees gaat met zijn klas op kamp naar de duinen. Mevrouw Dreus wil dat het vooral een leerzame week wordt, daarom geeft ze hem een goed dichtgetimmerd werkplan mee. Maar Mees Kees zou Mees Kees niet zijn, als hij zelfs van het werkplan van mevrouw Dreus een geweldig kamp weet te maken! Zwemmen is immers ook werken. En een zeester zie je toch het beste ín de zee. Zo zie je maar weer; Mees Kees geeft altijd zijn eigen draai aan alles wat op zijn pad komt. Met Mees Kees erbij wordt het hoe dan ook één groot avontuur!