De Distellaar wint Theater Straatprijs

De Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade, heeft op 30 maart ter ere van haar 57e verjaardag de Theater Straatprijs uitgereikt. De bewoners van de Distellaar in Veghel zijn de gelukkige winnaars. Zij mogen binnenkort gratis naar de voorstelling Cabarestafette in de Blauwe Kei. Vooraf worden ze feestelijk ontvangen met koffie en gebak.

Alle straten in Meierijstad maakten kans op de prijs, maar er kon er maar één winnen. De winnende straat werd blind geprikt op een kaart van de gemeente. Winnaars werden op 30 maart per post op de hoogte gebracht van hun prijs. Omdat de Blauwe Kei haar 57e verjaardag viert, mogen maximaal 57 bewoners van de winnende straat de voorstelling Cabarestafette bezoeken.

Elk jaar verzamelen veelbelovende jonge grappenmakers zich in de Cabarestafette, om er samen op uit te trekken, voor een groot publiek te spelen, podiumervaring op te doen en hun spel te verfijnen. De line-up wisselt per avond, dus je weet nooit welke cabaretiers gaan optreden. Met een bezoek aan Cabarestafette ontdek je het beste cabarettalent van het moment!