Vriendenavond was weer een feestje!

Een vol programma voor 24-25, maar wat moet je nu kiezen? Vrienden van de Blauwe Kei kregen op dinsdagavond 14 mei persoonlijke tips van de programmeurs én konden genieten van optredens van onder andere Popup Choir, cabaretier Berit Companjen en acteur en zanger Ad Knippels.

Het was weer een ouderwets gezellige Vriendenavond. De presentatie van de avond was in handen van cabaretier Andries Tunru, die zelf ook nog korte optredens verzorgde, onder andere samen met Stefan Hendrikx.

Directeur Harry Vermeulen en programmeur Elke Swinkels vertelden het publiek wat in seizoen 24-25 allemaal op het programma staat. Ze konden natuurlijk niet álles toelichten, want dat is nogal wat, dus het was een kleine greep uit het totaalaanbod van theatervoorstellingen.

Daarnaast waren er diverse korte optredens van artiesten die komend seizoen in het theater te zien zijn. Zanger en acteur Ad Knippels vertelde over, en zong een lied uit, de musical Eiffel, cabaretier Berit Companjen maakte het publiek flink aan het lachen met haar grappen en anekdotes en Popup Choir zweepte de zaal op door samen met het publiek het nummer Everywhere van Fleetwood Mac te zingen. 

Wij vonden het een feestje om onze Vrienden weer te zien, met dank aan alle artiesten én natuurlijk een geweldig publiek!