NIEUW!

Ook in seizoen 22-23 presenteren we een aantal nieuwe concepten in verschillende zalen op de Noordkade. Blauwe Kei Clubconcerten in de Podiumzaal, Koekbouw Sessions in de Koekbouw en Noordkade Luistercafé Theateredities in de Apotheek. 

BLAUWE KEI CLUBCONCERTEN

De rauwe Podiumzaal is uitermate geschikt voor karaktervolle, pure concerten van singer-songwriters en andere talentvolle muzikanten. In de zaal bouwen we een sfeervolle clubsetting: je zit aan een tafeltje met een drankje binnen handbereik. Ook perfect passend bij de Comedy Cafés! Eva de Roovere, Björn van der Doelen en Alex Roeka zijn dit seizoen in de Podiumzaal te zien. 

KOEKBOUW SPECIALS
Aankomend seizoen zijn er ook voorstellingen te zien in de imposante Koekbouw. Grote  theaterproducties die nergens anders op deze manier te zien zijn en die de sfeer van de Koekbouw nodig hebben. Deze ruimte is multi-inzetbaar, dat is wel duidelijk. Er staat een divers programma klaar!

NOORDKADE LUISTERCAFÉ THEATEREDITIES
In seizoen 22-23 wordt, in samenwerking met de bibliotheek en Cultuur Haven Veghel, drie keer een Noordkade Luistercafé Theatereditie georganiseerd. Wandelende theater-encyclopedie Frank Verhallen brengt, samen met twee muzikanten (afgestudeerd aan de Koningstheateracademie), een hommage aan drie grootheden uit de theaterwereld. De luistercafés zijn vrij toegankelijk.