Vriendenavond was een feestje

Een vol programma voor 22-23, maar wat moet je nu kiezen? Vrienden van de Blauwe Kei kregen op maandagavond 30 mei persoonlijke tips van de programmeurs én konden genieten van optredens van onder andere Björn van der Doelen, Lotte Velvet en Beth & Flo.

Eindelijk kon het weer; een ouderwets gezellige en knusse Vriendenavond in onze theaterzaal. De avond werd afgetrapt door Beth & Flo; twee klassiek geschoolde pianistes die een brug slaan tussen de concertzaal en het theater. De presentatie was in handen van musicalster Maaike Widdershoven, bekend van onder andere The Phantom Of The Opera en The Sound Of Music.

Het team van de Blauwe Kei vertelde het publiek over wat er in seizoen 22-23 allemaal op het programma staat. Of ja.. ze konden natuurlijk niet álles toelichten, want dat is nogal wat, dus het was een kleine greep uit het totaalaanbod van theatervoorstellingen.

Daarnaast waren er diverse korte optredens te zien van artiesten die komend seizoen in het theater te zien zijn. Björn van der Doelen ontroerde de zaal met zijn prachtige verhalen én liedjes over zijn moeder, AKF winnaar Lotte Velvet verwonderde de zaal met haar kleinkunstliedjes, Tukker Thijs Kemperink bracht de zaal flink aan het lachen en Ramon Chatrer en Teun Beurskens brachten een hommage aan Maarten van Roozendaal.

Op het eind werd het publiek flink aan de tand gevoeld; hun theaterkennis werd getest aan de hand van een quiz. Vol enthousiasme werd er deelgenomen, er passeerde flink wat vragen de revue voordat er één winnaar uitkwam die 2 tickets voor 3 voorstellingen won.

Wij vonden het een feestje om onze Vrienden weer te zien, met dank aan alle artiesten én natuurlijk een geweldig publiek!