LOT IS NIEUWE JUNIORBAAS

De nieuwe Juniorbaas is bekend. Uit alle aanmeldingen werden drie kinderen gekozen en inmiddels heeft een jury uit dit drietal één winnaar gekozen: de 8-jarige Lot van Kessel uit Veghel. Als Juniorbaas staat Lot het gehele seizoen 22-23 in de spotlights. 

De jury bestond uit de redactie van de Stadskrant, MooiRooi en MooiSchijndel (waarin de drie kinderen werden voorgesteld) en Harry Vermeulen, directeur van de Blauwe Kei. Harry: “Het zijn natuurlijk alle drie toppers, maar we moesten toch één winnaar kiezen. Het filmpje van Lot gaf de doorslag. Dat ze zelf graag op het podium staat, straalt er vanaf! Je moet ook lef hebben om zo’n video te maken. We zijn ervan overtuigd dat we met Lot als Juniorbaas een fantastisch jeugdseizoen ingaan.” 

Juniorbaas Lot krijgt drie voorstellingen in seizoen 22-23 cadeau en staat het hele theaterseizoen in de spotlights, ze krijgt een professionele fotoshoot (inclusief een ingelijste fotoafdruk), neemt een kijkje achter de schermen, maakt kennis met artiesten tijdens een meet & greet en speelt de hoofdrol in diverse Juniorvlogs. We gaan dus nog veel horen van Lot!