FABRIEK MAGNIFIQUE SMAAKT NAAR MEER

Wauw wat hebben we genoten van Fabriek Magnifique. Het hele weekend zat vol met muziek, dans, theater, beeldende kunst en film. En alles wat ertussen zit. Wij waren ook aanwezig; met De Grote Reis en een speciale Fabriek Magnifique editie van het Comedy Café Noordkade. 

De Noordkade bruiste van activiteiten. Van het talent van de bands van Pop & Co tot grote namen als Emma Heesters en de ABBA tribute A-Fever. Het publiek genoot van de zon én de optredens.  

ABBA & MERCY JOHN
Ze waren er afgelopen weekend ook: A-Fever en Mercy John. Dat smaakte naar meer toch? Komend seizoen komen beide acts naar de Blauwe Kei. Bestel nu je tickets! 

DE GROTE REIS
Maar liefst 7 keer konden iedereen tussen de 4 en 8 jaar mee op een grote wereldreis in de stadsbus die tussen de silo's te vinden was. Na het avontuur bleek dat de bus niet van z'n plek was geweest, maar door het trillen van de bus en de spanning en het avontuur van onderweg zijn, leek het wel zo! In circa 35 minuten kwamen de reizigers in tientallen vreemde landen; door bergen en dalen, smalle tunnels en donkere bossen en zelfs op de bodem van de oceaan! 

COMEDY CAFÉ NOORDKADE - Fabriek Magnifique editie
Op zaterdagavond was er een speciale, vrij toegankelijke, Fabriek Magnifique edite van het Comedy Café Noordkade. In de Grote Zaal werd op het toneel een clubsetting gebouwd. Bezoekers genoten, met een drankje binnen handbereik, van de stand-up van Marlon Kicken, Marco Lopes, Victor Luis van Es en Jules Keeris.