WEGENS SUCCES TERUG

Black Magic Woman van The Five Great Guitars was één van de highlights van afgelopen seizoen. De voorstelling werd door onze bezoekers beoordeeld met een 9,1 en kreeg lovende reacties als "muzikaal fantastisch" en "gewoon érg goed". Ook ons techniekteam was unaniem onder de indruk.

Reden genoeg om de vijf topgitaristen terug te laten komen tijdens de feestelijke seizoenskick-off! De voorstelling is op zaterdag 3 september te zien. Omdat wij dat weekend een feestje vieren, zijn tickets slechts een tientje! 

Black Magic Woman, She’s Not There, Smooth en Maria Maria. Wie kent deze prachtige nummers van de legendarische Latin Guitar Hero Santana niet? Jan Kuiper, oprichter van The Five Great Guitars, vertolkt samen met gitaarvrienden Stochelo Rosenberg, Paulus Schäfer, Digmon Roovers en Marcel de Groot akoestische en bluesy arrangementen van de allermooiste songs van Carlos Santana. 

Feestelijk openingsweekend
Black Magic Women is te zien op zaterdag 3 september, middenin ons feestelijke openingsweekend. Op 2, 3 en 4 september staat de Noordkade bol van theater, muziek en film. Kijk hier voor meer informatie. De voorstelling Black Magic Women start om 20.15 uur in de Grote Zaal. Ticket kosten € 10 en zijn hier te bestellen.