Ontbijtfilm tijdens openingsweekend

Tijdens de seizoenskick-off biedt de Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade, voor filmliefhebbers gratis de film Un Triomphe aan. Dat kan gecombineerd worden met een heerlijk ontbijt, dan betaal je slechts een tientje (voor film + ontbijt).

Op zondag 4 september kunnen filmliefhebbers genieten van de feelgoodfilm Un Triomphe, een komisch drama over een  acteur die een theaterworkshop geeft aan gedetineerden en gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De film is gratis toegankelijk. Wil je er voorafgaand een ontbijtje bij? Dan betaal je enkel het ontbijt.

De gratis film start om 10.00 uur, vanaf 9.00 uur kun je ontbijten. Tickets voor de film inclusief ontbijt bestel je hier. Enkel de film zien? Bestel je tickets dan hier.

Het verhaal
Om rond te kunnen komen, stemt worstelend acteur Étienne ermee in om een theaterworkshop in een gevangenis te geven. Verrast door het daar aanwezige acteertalent besluit hij om samen met zijn bonte groep gedetineerden een beroemd toneelstuk op de planken te brengen. Wanneer de groep toestemming krijgt om buiten de gevangenismuren op te treden, begint een bijzonder avontuur.