Verkoop Luistercafés gestart

Het is vanaf nú mogelijk om tickets voor de Theateredities van de Luistercafés te bestellen. Wandelende theater-encyclopedie Frank Verhallen brengt, samen met twee muzikanten (afgestudeerd aan de Koningstheateracademie), een hommage aan drie grootheden uit de theaterwereld; Brigitte Kaandorp, Annie M.G. Schmidt en Maarten van Roozendaal. De luistercafés zijn vrij toegankelijk.

De Luistercafés Theateredities zijn een samenwerking met de bibliotheek en Cultuur Haven Veghel en een aanvulling op de al bestaande Luistercafés die al langer georganiseerd worden. 

Teun Beurkens, Ramon Chatrer en Bas van de Ven, alle drie in 2019 afgestudeerd aan de Bossche Koningstheateracademie, brengen speciaal voor ons theater hommages aan grote auteurs, componisten en vertolkers van het Nederlandse theaterlied. Bij iedere Luistercafé Theatereditie zijn twee van hen aanwezig. Samen met cabarethistoricus Frank Verhallen en bibliotheekmedewerker Sonja van den Heuvel duiken zij in het leven en repertoire van de hoofdpersoon en schetsen daarmee een prachtig portret. 

De Luistercafé Theateredities zijn te zien op vrijdag 2 december (Brigitte Kaandorp), vrijdag 3 februari (Annie M.G. Schmidt) en vrijdag 2 juni (Maarten van Roozendaal).