THEATER VOOR € 10

Eindelijk mogen we ze bekend maken: de voorstellingen van het Nationaal Theaterweekend. Van 27 t/m 29 januari staat er voor elk wat wils op het podium van de Blauwe Kei. Van een muzikale, cabarateske show tot toffe jeugdvoorstellingen.

Programma:

Wat is het Nationaal Theaterweekend?
Theater is voor iedereen! Om dit te vieren wordt jaarlijks het Nationaal Theaterweekend georganiseerd, op 27 t/m 29 januari. De ingrediënten van het Nationaal Theaterweekend zijn eenvoudig. Iedere voorstelling kost maximaal € 10 en daarnaast zijn er het hele weekend extra activiteiten.

In de Blauwe Kei kun je tijdens het Theaterweekend op vrijdag 27 januari naar “vermaak op wereldformaat” bij The Roaring Twenties van Släpstick, zaterdag 28 januari zorgt cabaretier Rayen Panday voor een avond met “hoge grapdichtheid” in Focus. Op zondag 29 januari staat de jeugd centraal. De feel-good familiemusical Kruimeltje de Musical (6+) staat die middag twee keer in de Grote Zaal. In het Magazijn is de hilarische peutermusical BullyBully (3+), over ruziënde wereldleiders, te zien.

Randprogramma
Tijdens het weekend wordt ook weer een uitgebreid randprogramma georganiseerd. Vrijdag 27 januari is de Nacht van de Noordkade, zaterdag 28 januari worden rondleidingen gegeven en zondag 29 januari wordt een kindermiddag georganiseerd. Over het randprogramma volgt later meer informatie.

Theaterweekend
Ook dit jaar sluit de Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade, zich aan bij het Nationaal Theaterweekend. Een weekend waarin theater gevierd wordt: drie dagen bomvol theater, op meer dan 200 locaties in Nederland. Nationaal Theaterweekend is een samenwerking tussen Prins Bernhard Cultuurfonds en Nationaal Theaterfonds, en wordt mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij, de cultuurloterij van Nederland.