The Chicago Funk

THEATER VOOR € 10

Eindelijk mogen we ze bekend maken: de voorstellingen van het Nationaal Theaterweekend. Van 26 t/m 28 januari staat er voor elk wat wils op het podium van de Blauwe Kei. Van een muzikale tribute en spannend cabaret tot toffe jeugdvoorstellingen.

Programma:

Wat is het Nationaal Theaterweekend?
Theater is voor iedereen! Om dit te vieren wordt jaarlijks het Nationaal Theaterweekend georganiseerd, van 26 t/m 28 januari. De ingrediënten van het Nationaal Theaterweekend zijn eenvoudig. Iedere voorstelling kost € 10 en daarnaast zijn er het hele weekend extra activiteiten.

In de Blauwe Kei kun je tijdens het Theaterweekend op vrijdag 26 januari swingen bij The Chicago Funk, die de hits van Earth, Wind & Fire tot leven brengt, zaterdagmiddag 27 januari staat slapstick op hoog niveau op het programma bij Beuk! (4+) en 's avonds staat Blauwe Vinkjes in de Grote Zaal. Dit "aantrekkelijke cabaretduo" gooide vorig jaar al hoge ogen bij de Nacht van de Noordkade met snelle sketches en liedjes. Op zondag 28 januari is de hartverwarmende familiemusical Pietje Bell (6+) twee keer te zien. 

Randprogramma
Tijdens het weekend is er weer een uitgebreid randprogramma. Zaterdag 27 januari worden rondleidingen gegeven en 's avonds is de Nacht van de Noordkade. Op zondag 28 januari wordt een kindermiddag georganiseerd. Over het randprogramma volgt later meer informatie.

Theaterweekend
Ook dit jaar sluit de Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade, zich aan bij het Nationaal Theaterweekend. Een weekend waarin theater gevierd wordt: drie dagen bomvol theater, op meer dan 200 locaties in Nederland. Nationaal Theaterweekend is een samenwerking tussen het Cultuurfonds en Nationaal Theaterfonds, en wordt mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij, de cultuurloterij van Nederland.