TWEEDE GOUDEN DANS PROJECT VAN START

In vier maanden tijd klaargestoomd worden voor een echte dansvoorstelling in de Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade. Het is mogelijk voor veertig ouderen in het kader van het Gouden Dans project. Iedere 65-plusser kan meedoen, ook mensen die nog nooit gedanst hebben of die minder goed ter been zijn. Interesse? Geef je op!

Gouden Dans, Phoenix Cultuur en de Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade zijn opnieuw een samenwerking aangegaan voor een uniek maatschappelijk project met ONS Welzijn en Stichting Met Je Hart. Bewegen, eenzaamheid op afstand houden en nieuwe vrienden maken. Dat is het idee achter het project Gouden Dans. In vijftien repetities werken de ouderen onder leiding van choreograaf Ireen Kurvers toe naar een eindvoorstelling. In seizoen 2019-2020 werd het Gouden Dans project voor de eerste keer georganiseerd en dat was een groot succes.

Bekijk hier de film van het eerste Gouden Dans project - Kom Dans Met Mij De Danzon.

De repetities van het tweede Gouden Dans project starten op woensdag 1 februari en zijn vier maanden lang iedere woensdag in de dansstudio van Phoenix Cultuur op de Noordkade in Veghel (eerste groep van 10.30 tot 12.00 uur, tweede groep van 12.45 tot 14.15 uur). De voorstelling, genaamd Super, is op zondag 4 juni in de Grote Zaal van de Blauwe Kei op de Noordkade.

Kosten voor deelname aan het Gouden Dans project (repetities inclusief koffie en thee en eindvoorstelling) zijn € 65 per persoon. Voor meer informatie of aanmelden: Esther de Bie van ONS Welzijn (esther.debie@ons-welzijn.nl/088-3742525).