KAARTVERKOOP-RECORD

Het jaar 2023 is goed begonnen voor ons theater. In de eerste week van januari werd de historische mijlpaal van 50.000 verkochte kaarten bereikt. Nooit eerder verkochten we zo veel kaarten in één seizoen, dat nog doorloopt tot en met juni.

Dankbaar
We zijn verheugd en dankbaar dat het publiek, ook in deze bijzondere tijden, zo enthousiast de Noordkade en de voorstellingen uit het programma bezoekt. En omdat alles met het begin begint, vonden we deze mijlpaal een mooi moment om de koper van het eerste kaartje van het theaterseizoen in het zonnetje te zetten.

Koper eerste kaartje
De heer Van Laarhoven uit Heeswijk-Dinther kocht meteen na de start van de voorverkoop in mei tickets voor onder andere Patrick Laureij, Dolf Jansen en Misfit De Musical. Als ‘eerste’ koper in aanloop naar de 50.000 tickets werd Peter van Laarhoven in het zonnetje gezet. Hij ontving een bloemetje en twee vrijkaarten voor een voorstelling naar keuze cadeau.   

Op naar nieuwe mijlpaal
Hoewel we nog middenin seizoen 22-23 zitten, is ons team alweer druk bezig met de voorbereidingen van een nieuw seizoen. Maar eerst op naar nog een heleboel mooie theateravonden en middagen dit seizoen en wie weet een volgende mijlpaal!