Juniorbaas en Kinderburgemeester krijgen meet & greet

Vrijdag 12 mei was een bijzondere dag voor Lot (Juniorbaas Blauwe Kei) en Danique (Kinderburgemeester Meierijstad). Samen bezochten zij de voorstelling Misfit, waarbij ze na afloop een meet & greet kregen met de cast. 

Misfit is een theatervoorstelling gebaseerd op de gelijknamige en mega succesvolle Netflixserie en filmhit. De serie gaat gaat over een meisje dat tot buitenbeentje wordt bestempeld.

Voordat de voorstelling van start ging, werden de twee meiden (en hun zussen) ontvangen in de foyer, waar ze onder het genot van een drankje en CHV-koek voor het eerst kennismaakten. Om 19.30 uur openden de theaterdeuren en zochten ze hun plekje in de zaal op. De Juniorbaas en de Kinderburgemeester genoten met volle teugen van de voorstelling, die vol zat met mooie scènes en prachtige liedjes!

Na afloop van de voorstelling bleven Lot en Danique nog in de zaal, want daar stond de cast klaar voor een heuse meet & greet met de meiden. Ze mochten allebei een aantal vragen stellen, die vol enthousiasme werden beantwoord door de acteurs. Ze zijn heel wat te weten gekomen en kregen zelfs nog een kijkje in de kleedkamers!

Na afloop stonden de drankjes en bitterballen al klaar. Zo konden ze samen nog even nagenieten van deze bijzondere avond.

“Het was super leuk”, aldus de meiden.