De Verrukkulijke Kinderbakshow

SMAAKVOL THEATER

De Noordkade en eten is een gouden combinatie. Daarom presenteren we ook in het nieuwe seizoen een aantal foody voorstellingen!

Het nieuwe theaterprogramma is figuurlijk én letterlijk smaakvol, met een aantal voorstellingen waarbij eten een rol speelt:

DE VERRUKKULIJKE KINDERBAKSHOW (6 t/m 13 jaar)
De Verrukkelijke Kinderbakshow is een interactieve, vrolijke en educatieve show waarbij alle zintuigen geprikkeld worden door te ruiken, proeven, luisteren, kijken en voelen! Theatermaker Mark Haayema en thuisbakker Rutger van den Broek (winnaar Heel Holland Bakt) vertellen je alles over bakken: van graankorrel tot witte bloem en van melk tot een vette botercrème. Oma Bakker komt ook langs, zij onthult haar geheime grootmoedersrecepten voor de lekkerste cake.

AAN TAFEL MET CHARLES DICKENS
Luister, ruik, kijk je ogen uit en geniet van een lekkere maaltijd. Het verteldiner Aan Tafel Met Charles Dickens is rijk aan klanken, geuren en smaken. Rasvertellers Janneke Tanja en Frank Belt brengen de verhalen van Dickens tot leven, Onno van Tongeren verzorgt de muzikale begeleiding. De kok van dienst zorgt aan de hand van het kookboek van Josephine Leeuwenhoek voor een smakelijk driegangendiner.

007 DINNERSHOW
James Bond is al meer dan 50 jaar de redder in nood en iedereen kent de iconische muziek die speciaal voor elke Bond-film is geschreven. De 007 Dinnershow neemt het publiek mee op een muzikale reis door de avonturen van 's werelds meest populaire en beroemdste spion. Van Goldfinger tot Skyfall, en van Thunderball tot Octopussy. Geniet van een heerlijk driegangen diner en bestel je drankjes shaken, not stirred. 

LAIKA - ZEEMAAL
Kan je de wereld redden vanuit de keuken? Sien Vanmaele zoekt naar oplossingen om haar planetaire bezorgdheid te bedwingen. Haar queeste start bij de zee, de plek waar ze vandaan komt en waar alle leven uit voortkomt.  Sien neemt je mee op een zintuiglijke reis langs stranden en kliffen, brengt verslag uit van ontmoetingen met zeewieroogsters en zilte landbouwers en filtert de plastic soep uit haar stadsleven. Ze laat je kijken, luisteren, ruiken, voelen, proeven, maar ook snijden, stampen en mengen. Zeemaal is een avond vol hoop; een verbindend diner waarin je nieuwe manieren ontdekt om naar onze stormachtige realiteit te kijken. Inclusief volledige maaltijd (dus zorg voor een lege maag!).