Vriendenavond was een feestje

Een vol programma voor 23-24, maar wat moet je nu kiezen? Vrienden van de Blauwe Kei kregen op dinsdagavond 23 mei persoonlijke tips van het Blauwe Kei team én konden genieten van optredens van onder andere Thjum Arts, Dilana en Oxygen.

Het was weer een ouderwets gezellige en knusse Vriendenavond. De avond werd afgetrapt door Oxygen; een dansgroep die een ongekend strak optreden gaf. De presentatie was in handen van de dames van het muzikale duo Beth & Flo, die zelf ook nog even plaatsnamen achter de vleugel.

Het team van de Blauwe Kei vertelde het publiek over wat er in seizoen 23-24 allemaal op het programma staat. Of ja.. ze konden natuurlijk niet álles toelichten, want dat is nogal wat, dus het was een kleine greep uit het totaalaanbod van theatervoorstellingen.

Daarnaast waren er diverse korte optredens van artiesten die komend seizoen in het theater te zien zijn. De dames van het accordeonduo TOEAC verrasten het publiek met de bijzondere klanken van hun instrument, Lisa Ostermann zong scherpe maar ook ontroerende liedjes, cabaretier Thjum Arts maakte het publiek flink aan het lachen met zijn anekdotes en rockchick Dilana zweepte de zaal op met krachtige songs van o.a. Janis Joplin.

Op het eind werd het publiek flink aan de tand gevoeld; de theaterkennis werd getest aan de hand van een quiz. Vol enthousiasme werd er deelgenomen, er passeerden flink wat vragen de revue voordat er één winnaar uitkwam die 2 tickets voor 3 voorstellingen won.

Wij vonden het een feestje om onze Vrienden weer te zien, met dank aan alle artiesten én natuurlijk een geweldig publiek!