LINDE IS DE NIEUWE JUNIORBAAS

De nieuwe Juniorbaas van de Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade is bekend. Uit alle aanmeldingen werden drie kinderen gekozen en inmiddels heeft een jury uit dit drietal één winnaar gekozen: de 9-jarige Linde Linschooten uit Sint-Oedenrode. Als Juniorbaas staat Linde het gehele seizoen 23-24 in de spotlights. 

De jury bestond uit de redactie van de Stadskrant, MooiRooi en MooiSchijndel (waarin de drie kinderen werden voorgesteld), Harry Vermeulen, directeur van de Blauwe Kei én Sita Vermeulen uit de voorstelling Rapunzel. De jury was heel enthousiast over Linde. “Het zijn natuurlijk alle drie toppers, maar we moesten toch één winnaar kiezen. De KEI-leuke vlog van Linde gaf de doorslag. Je kunt wel zien dat ze zelf graag op het toneel staat!”, aldus Harry. Ook Sita was onder de indruk van Linde: “Wat een vrolijk en muzikaal talent! Ze neemt me helemaal mee in haar enthousiaste vlog, dat smaakt naar meer. Ik kan niet wachten om haar te ontmoeten bij Rapunzel de Musical in Veghel!” En Ties, hoofdredacteur Stadskrant Veghel, wenst deze “toneelactrice in de dop” veel plezier met haar nieuwe taak als Juniorbaas. 

Juniorbaas Linde krijgt een professionele fotoshoot, staat op de cover van de Juniorfolder, krijgt drie theatervoorstellingen cadeau, neemt een kijkje achter de schermen, maakt kennis met artiesten tijdens een meet & greet én speelt de hoofdrol in diverse Juniorvlogs. We gaan dus nog veel horen van Linde!