FOTOWEDSTRIJD BIJ VOORSTELLING SONNY BOY

Er is een fotowedstrijd bij de theatervoorstelling Sonny Boy. De winnende foto's reizen in een foto-expositie mee langs de theaters, dus zijn ook in ons theater te zien. Maak jij de winnende foto? 

Solo Stories, het productiehuis van de voorstelling Sonny Boy, roept iedereen op een foto te maken die symbool staat voor diens oorsprong, een belangrijk thema in de voorstelling. Waar stond je wieg, wie of wat was belangrijk voor jou in je jeugd, wie of wat maakte dat jij nu bent wie je bent? Stuur je foto op vóór 30 november.

Winnaar
Uit iedere Nederlandse provincie wordt door een driekoppige jury een winnaar gekozen. De 12 winnende foto’s reizen vanaf 18 januari met de voorstelling Sonny Boy mee langs 80 theaters, waar ze geexposeerd zullen worden in de theaterfoyers. Kijk voor meer informatie over de opdracht en de prijzen.

Jury
De jury bestaat uit fotograaf Annemieke van der Togt, scriptschrijver en actrice Manoushka Zeegelaar Breeveld en regisseur Benno Hoogveld.

Prijzen
De winnaars worden uitgenodigd voor de opening van de foto-expositie op donderdag 18 januari in het Zaantheater in Zaandam, waar ze tevens de eerste try-out van de voorstelling mogen bijwonen. Ze ontvangen een op groot formaat afgedrukte foto van hun inzending en een door Annejet van der Zijl gesigneerd exemplaar van Sonny Boy.