Nieuws

Nieuws

OP DE STIP SCOORT

De eerste editie van Op De Stip was zeer geslaagd! Op maandag 30 november vindt de tweede editie plaats.

Lees verder
Nieuws

Say cheese!

Juniorbaas Soumaya staat dit seizoen in de spotlights en mocht daarom een professionele fotoshoot doen. Benieuwd naar de foto's? 

Lees verder
Nieuws

Grote Zaal als kunstproject

De Blauwe Kei heeft van de nood een deugd gemaakt. De Grote Zaal, waarvan nog niet de gehele capaciteit gebruikt kan worden in verband met de anderhalve meter setting, is door grafisch kunstenaar Henri van Nuenen getransformeerd tot een kleurrijk kunstwerk waarin bloemen centraal staan.

Lees verder
Nieuws

Blader door het theatermagazine

Het theatermagazine, vol informatie, weetjes, interviews én het theaterprogramma van sept t/m dec 2020, is nu ook online door te bladeren. 

Lees verder
Nieuws

Nieuw: Club Botanica!

De Koekbouw op de Noordkade vormt de komende maanden het decor voor Club Botanica! Bekende Nederlandse artiesten, cabaret, food, top DJ’s en vrolijke theaterproducties, gecombineerd met een feestelijke clubsetting en natuurlijk allemaal coronaproof. Kom jij overwinteren op de Noordkade?

Lees verder
Nieuws

Nieuw in De Blauwe Kei

Ook, of misschien wel juist, in deze tijd blijft De Blauwe Kei zich ontwikkelen en nieuwe dingen aanbieden. Daarom presenteert het theater drie keer Liefde & Troost, met Hella van der Wijst, en twee keer de voetbaltalkshow Op De Stip

Lees verder

Cookies

We maken gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content van derden af te beelden, zoals ook video’s, en voor verschillende andere toepassingen. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door ‘akkoord’ te klikken, stem je hiermee in. Als je niet akkoord bent, kun je via de knop ‘Instellingen aanpassen’ je voorkeuren opgeven. Meer informatie…

Cookies zijn nodig om de website goed te laten functioneren. Zo wordt je winkelmandje onthouden tijdens de bestelling en kun je inloggen op de website.

Maar cookies zijn ook nodig om de ervaring op de website te verrijken. Bijvoorbeeld media van derde partijen, zoals video's, gaan vaak gepaard met cookies. Ook houden we statistieken bij om de site doorlopend te verbeteren.

Als laatste worden cookies ook gebruikt om informatie rond onze marketing-activiteiten, zoals nieuwsbrieven en advertenties, zo efficiënt en persoonlijk mogelijk uit te kunnen uitvoeren.

Cookie instellingen