The Chocolate Factory

Er komt een heuse chocoladefabriek op de Noordkade: The Chocolate Factory! Daarvoor wordt er de komende maanden volop gebouwd en verbouwd in de NPF-toren. Onze zalen blijven bij voorstellingen goed te bereiken. Lees voor de zekerheid altijd goed de servicemail die je een aantal dagen voorafgaand aan de voorstelling van ons ontvangt. 

The Chocolate Factory brengt opleiden, leren, ontspannen én het genereren van belangstelling voor technische beroepen samen. Met chocolade als basis worden kinderen en jongeren er in aanraking gebracht met de fascinerende wereld van techniek. Kijk voor meer informatie op: https://thechocolatefactory.nl/.

Daarvoor gaat er dus gebouwd worden in de NPF-toren. Deze bevindt zich in het winkelgedeelte van de Noordkade. De entree van The Chocolate Factory wordt gebouwd bij de zandloper (bij Pieperz). We raden dan ook aan om de entree bij de Cultuurfabriek (bij de skateramp), aan de kade of aan de kant van P2 te gebruiken wanneer je een bezoek brengt aan de Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade.

De verwachting is dat onze bezoekers weinig overlast zullen ondervinden van de verbouwing. Mochten er toch zaken zijn waar je als gast rekening mee moet houden (bijvoorbeeld met betrekking tot parkeren of routing), dan laten wij je dat weten in onze servicemail. En als er mensen gezocht worden om de chocolade te testen of iets dergelijks, dan laten we dat natuurlijk ook weten!