De Blauwe Kei Junior

Theater aan de Noordkade is de vétste plek om met je familie naartoe te gaan. Voor de voorstelling alvast vissen tellen in de foyer, in de zaal op het puntje van je stoel zitten en na afloop nog een ijsje bij Pieperz of misschien zelfs een hapje eten. Maar welke theatervoorstelling kies je uit?

De Blauwe Kei heeft een bomvol programma met:

Benieuwd naar het volledige jeugdprogramma? Dat vind je hier!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Is jouw (klein)kind gek op theater? Meld je dan aan voor de Blauwe Kei Junior nieuwsbrief

Ben je aangemeld voor de Blauwe Kei Junior nieuwsbrief dan word je uiteraard op de hoogte gehouden van alle jeugdvoorstellingen, maar ontvang je ook het hele jaar door interessante nieuwtjes, spelletjes en kleurplaten. Daarnaast maak je regelmatig kans op leuke prijzen! 

JUNIORBAAS LINDE

De nieuwe Juniorbaas van de Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade is bekend. Uit alle aanmeldingen werden drie kinderen gekozen en inmiddels heeft een jury uit dit drietal één winnaar gekozen: de 9-jarige Linde Linschooten uit Sint-Oedenrode. Als Juniorbaas staat Linde het gehele seizoen 23-24 in de spotlights.

JUNIORFOLDER

 

LINDE LINSCHOOTEN

De uit Sint-Oedenrode afkomstige Linde is 9 jaar en houdt ontzettend van theater en muziek. “Ik ben al regelmatig in het theater geweest en word altijd blij als ik naar een mooie voorstelling of spectaculair concert mag.” Zelf staat ze ook graag op het toneel. Met haar musicalgroep heeft ze al diverse jaren meegedaan aan het theaterfestival Windkracht van Phoenix Cultuur en daarvan geniet ze steeds weer met volle teugen.