Theaterzalen

GROTE ZAAL

De Grote Zaal is in 2017 nieuw gebouwd op de Noordkade en biedt plaats aan 696 personen. Bij het bestellen van tickets voor voorstellingen in deze zaal kun je zelf je stoel kiezen.

Bekijk de zaalplattegrond.

MAGAZIJN

Ooit lagen hier de jute zakken opgeslagen, klaar om gevuld te worden. Inmiddels is de ruimte, die zich bevindt op de eerste verdieping, omgetoverd tot theaterzaal. Plaatsen in deze zaal (in totaal 99) worden ongeplaceerd verkocht.

PODIUMZAAL

In tijden dat de fabriek actief was, deed de Podiumzaal dienst als walsmalerij. Nu biedt deze zaal, die zich op de eerste verdieping bevindt, plaats aan circa 180 personen. Plaatsen in deze zaal worden ongeplaceerd verkocht. 

SPECTRUM SCHIJNDEL

De Blauwe Kei is het theater van en voor Meierijstad en daarom hebben we sinds seizoen 2019-2020 een stap buiten de Noordkade gezet door een samenwerking aan te gaan met Spectrum in Schijndel. Spectrum Schijndel beschikt over een prachtige zaal met 242 zitplaatsen. Bij het bestellen van tickets voor voorstellingen in deze zaal kun je zelf je stoel kiezen. 

Adres: Steeg 9, 5482 WN Schijndel

Bekijk de zaalplattegrond.

OVERIGE LOCATIES

Eigenlijk voelt de Noordkade voor ons als één grote speeltuin. Daarom toveren we regelmatig verschillende plekken in het pand om tot speellocatie. Hieronder enkele voorbeelden.