Oxygen

Delusion II - The Final Chapter
Gedetailleerde choreografieën en beeldende illusies
do 22 mei ’25 20:15
do 22 mei ’25
20:15

Spannende dansvoorstelling met blacklight, schaduwspel en projecties.

De overweldigende positieve reacties op de vorige voorstelling van Oxygen maakten duidelijk dat Delusion naar meer smaakte. In Delusion 2.0 neemt Jennifer Romen je mee in een next level samenspel tussen dans en illusie, in een adembenemende, vernieuwende vorm van theater.

Delusion 2.0 gaat verder waar Delusion eindigde. Het personage staat in deel twee oog in oog met haar grootste tegenpool. Is het een tegenstander waar ze van moet winnen, of een deel van zichzelf dat ze moet leren accepteren en zelfs omarmen? De dualiteiten interacteren met elkaar, soms in strijd, soms in liefde.

In deze voorstelling maakt choreografe Jennifer Romen opnieuw gebruik van blacklight, schaduwspel en projecties om het publiek ongrijpbare illusies te tonen. Een spannend spel tussen dansers, licht en ongekend strakke choreografieën. 

Delusion was vorig seizoen in ons theater te zien en werd door ons publiek gewaardeerd met een 8,1.

Onderdeel van

Quotes Juryleden NBC World of Dance: 
Ne-Yo : “Wat wij gezien hebben was bewegende kunst, geweldig!”.
Jennifer Lopez: “Ik voelde hoe je zorgde dat iedereen elke beweging goed zou doen. Jij was de maestro van het orkest en het werkte perfect. Het was perfectie!”.
Derek Hough: “Het optreden van Oxygen was met zoveel verschillende dansstijlen zo goed, ontzettend strak gedanst en heel theatraal”.