STAGIAIR GEZOCHT!

Kom jij ons KEI-leuke team versterken? Houd je van aanpakken, ben je leergierig, enthousiast en volg je een communicatieve/marketing gerelateerde opleiding? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wie zoeken wij?
De Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade is op zoek naar een gemotiveerde en representatieve stagiair(e) die van aanpakken weet. Spreekt het je aan om in een informele, persoonlijke en kleine organisatie werkzaam te zijn, dan is dit de stage die je zoekt! We zoeken iemand voor de periode september 2024 - februari 2025.

Wat ga je doen?
Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade biedt een meeloopstage, waarbij er effectief gebruik wordt gemaakt van je capaciteiten. Je draait mee op de afdeling marketing en publiciteit. Werkzaamheden zijn o.a. het schrijven van persberichten, publieksinformatie en persmappen, verzorgen van mailings, opzetten van acties en andere (terugkerende) publiciteitswerkzaamheden. Daarnaast heb je, net als iedereen op kantoor, algemene taken, zoals telefoon opnemen, contact met gasten en het verwerken van reserveringen.

Bovenstaande werkzaamheden vormen de basis voor de stageperiode. Afhankelijk van je persoonlijke kwaliteiten en interesses, kunnen de taken verder worden uitgebreid.

Meer info? Of meteen solliciteren?

Neem dan contact op met:

Maaike de Ruijter
Tel: 0413 - 389177
E-mail: maaike@blauwekei.nl