EVEN BIJPRATEN

Dag Vrienden,

De voeten in het zand, of juist in je bergschoenen? Met je bidon op je wielrenfiets of met een kopje koffie op het plaatselijke terras? Hoe jouw zomer er ook uitziet, we hopen dat je goed uitgerust en vol nieuwe energie terugkomt. Er staat je namelijk heel wat te wachten komend theaterseizoen!

Zo starten we met een knaller: onze feestelijke seizoenskick-off. Heb jij 2, 3 en 4 september al in je agenda staan? Dit openingsweekend wordt één groot theaterfeest met muziek, cabaret, jeugdvoorstellingen, film en meer. En… de meeste tickets bestel je tegen vriendenprijzen of geven we zelfs weg! Onze bedoeling is om iedereen weer theater te laten zien, voelen en beleven; een feestelijke warming-up voor het nieuwe theaterseizoen.

Over het nieuwe seizoen gesproken… We zijn even in de cijfers gedoken en kwamen erachter dat jullie voor komend seizoen drie duidelijke favorieten hebben. Voor Youp van ’t Hek, Rob Scheepers en Christel de Laat werden door onze Vrienden massaal tickets besteld. Hieruit blijkt toch wel de liefde voor Brabantse gezelligheid. En Youp, tja, dat snappen we natuurlijk ook heel goed. Het is nu of nooit!

De komende drie weken nemen wij ook hier bij de Blauwe Kei even gas terug, om vervolgens het eerste weekend van september in volle vaart terug te komen. Maar mocht je vragen hebben, zet ze alvast op de mail naar info@blauwekei.nl dan komen we er na de vakantie zo snel mogelijk bij je op terug.

We wensen je een fijne, (niet te) warme en gezellige zomer toe en hopen je in september weer te zien. Tot dan!

Met hartelijke groet namens team Blauwe Kei,

Harry Vermeulen
Directeur de Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade