PIJKE IS NIEUWE JUNIORBAAS

De nieuwe Juniorbaas van de Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade is bekend. Uit alle aanmeldingen werden drie kinderen geselecteerd, waarna de jury uit dit drietal één winnaar koos: de 9-jarige Pijke van den Berg uit Wijbosch. Als Juniorbaas staat Pijke het gehele seizoen 24-25 in de spotlights. 

De jury bestaat uit Ties van Dooren (namens de drie lokale kranten Stadskrant Veghel, DeMooiSchijndelKrant en DeMooiRooikrant), Harry Vermeulen (directeur Blauwe Kei) en Elke Swinkels (programmeur jeugdvoorstellingen Blauwe Kei). 

“Het is ieder jaar moeilijk om een keuze te maken, maar er kan er maar één de winnaar zijn. Het creatieve filmpje van Pijke gaf de doorslag, je ziet hoeveel plezier hij heeft beleefd aan het maken van het filmpje”, aldus Harry Vermeulen. Ties van Dooren vult aan: “Het enthousiasme van Pijke werkt aanstekelijk. Ik krijg er gewoon zin van om naar het theater te gaan. Wat een energie straalt deze vrolijke jongeman uit. Het filmpje dat Pijke heeft ingestuurd is ook geweldig (kijktip!). Volgens mij is hij gemaakt om Juniorbaas te zijn”. Elke Swinkels sluit zich hier volledig bij aan en wenst deze gepassioneerde theaterliefhebber veel plezier met zijn taak als Juniorbaas in het nieuwe theaterseizoen.

Juniorbaas Pijke krijgt een professionele fotoshoot, staat op de cover van de Juniorfolder, krijgt drie theatervoorstellingen cadeau, neemt een kijkje achter de schermen, maakt kennis met artiesten tijdens een meet & greet én speelt de hoofdrol in diverse Juniorvlogs. We gaan dus nog veel horen van Pijke!