Spreekbeurtenbox

STEEL DE SHOW


Geef een spreekbeurt over theater en steel de show!

Misschien weet je al een heleboel over theater, misschien nog maar een héél klein beetje. Altijd goed! Deze box zit bomvol leerzame informatie over theater. Pik eruit wat jij leuk en interessant vindt en deel het met je klasgenoten. Wij weten zeker dat je een dik applaus krijgt!

Met gebruik van de Spreekbeurtenbox kom je meer te weten over hoe theater is ontstaan, leer je hoe je een perfecte theaterposter maakt, speel je een theaterspel met de hele klas, voer je zelf een toneelstuk op, kun je iedereen vertellen hoe het er achter de schermen van een theater aan toe gaat en nog veel meer.

Alles voor een creatieve spreekbeurt dus!
OVER DE SPREEKBEURTENBOX
  • In de box vind je o.a. boeken, spellen, gadgets, tutorials en filmpjes over de Blauwe Kei en/of theater in het algemeen. 
  • De box is geschikt voor kinderen in het basisonderwijs.
  • Je leent de Spreekbeurtenbox voor een periode van maximaal 2 weken.
  • De Spreekbeurtenbox is op afspraak af te halen bij de theaterkassa van de Blauwe Kei (Verlengde Noordkade 10-12, Veghel)*
  • Het lenen van de Spreekbeurtenbox is gratis. Wel vragen we je om een borg van € 25 (contant), die je terugkrijgt zodra je de box netjes inlevert.

Wil jij de Spreekbeurtenbox lenen? 
Mail dan naar info@blauwekei.nl of bel naar 0413 – 342555 en vraag naar de beschikbaarheid. 

*De Spreekbeurtenbox dient per auto opgehaald te worden i.v.m. de grootte.

WAT ZIT ER ALLEMAAL IN?
WIN EEN RONDLEIDING MET DE KLAS!

Leen je de Spreekbeurtenbox en weet je jouw klas na je spreekbeurt over te halen om een creatief filmpje te maken? Dan maak je kans op een rondleiding achter de schermen met de hele klas!

Wat moet je doen: zet in een filmpje van maximaal 1 minuut de hele klas in de spotlight. Je mag zelf weten hoe je dat doet. Het filmpje mag je mailen naar jitka@blauwekei.nl o.v.v. filmpje Spreekbeurtenbox. Eén keer per jaar wordt de winnaar gekozen.