Bereikbaarheid

ADRES

Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade
Verlengde Noordkade 10-12
5462 EH VEGHEL

ROUTEBESCHRIJVING

Theaterkassa
Kies voor parkeerplaats P1 en ga naar binnen bij de ingang Cultuurfabriek (bij de skatebaan). Direct aan je linkerzijde vind je onze theaterkassa. Bekijk onze openingstijden.

Grote Zaal
Kom je naar een voorstelling in de Grote Zaal? Kies dan voor parkeerplaats P2 of P3 en neem de schuifdeuren bij de grote klok, halverwege P2. Ga direct na binnenkomst rechtsaf en loop langs de restaurants af naar de theaterfoyer. Bij voorstellingen in de Grote Zaal is onze kassa in de foyer 75 minuten voor aanvang geopend.

Overige Zalen (Magazijn, Podiumzaal, Malerij, Apotheek, Koekbouw)
Voor een voorstelling in een van de overige zalen kies je bij voorkeur voor parkeerplaats P1 en vervolgens voor de ingang Cultuurfabriek (bij de skatebaan).

Bekijk onze plattegrond

Spectrum Podium
Steeg 9
5482 WN Schijndel

Je kunt gemakkelijk je auto parkeren op het evenemententerrein aan de Steeg in Schijndel. Aan de voorzijde zijn twee parkeerplaatsen voor mindervalide gasten.

OPENBAAR VERVOER

De dichtstbijzijnde bushalte is Bushalte Oprit N265. Vanaf daar is het ongeveer een kwartier lopen naar het theater. Plan je reis via www.9292.nl.

Parkeren
De Noordkade beschikt over drie parkeerterreinen (P1, P2 en P3) waar je gratis kunt parkeren. Op P1 en P2 geldt (gedeeltelijk) een blauwe zone. Je kunt hier maximaal 3 uur parkeren met een blauwe kaart. De blauwe zone geldt dagelijks van 8.00 tot 19.00 uur.

Ook kun je parkeren op de Zuidkade (let op: alleen te bereiken via de N279 i.v.m. bussluis vanaf de andere kant).