Bereikbaarheid

ADRES

Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade
Verlengde Noordkade 10-12
5462 EH VEGHEL

ROUTEBESCHRIJVING

Theaterkassa
Kies voor parkeerplaats P1 en ga naar binnen bij de ingang Cultuurfabriek (bij de skatebaan). Direct aan je linkerzijde vind je onze theaterkassa. Bekijk onze openingstijden.

Grote Zaal
Kom je naar een voorstelling in de Grote Zaal? Kies dan voor parkeerplaats P2 of P3 en neem de schuifdeuren bij de grote klok, halverwege P2. Ga direct na binnenkomst rechtsaf en loop langs de restaurants af naar de theaterfoyer. Bij voorstellingen in de Grote Zaal is onze kassa in de foyer 75 minuten voor aanvang geopend.

Overige Zalen (Magazijn, Podiumzaal, Malerij, Apotheek, Koekbouw)
Voor een voorstelling in een van de overige zalen kies je bij voorkeur voor parkeerplaats P1 en vervolgens voor de ingang Cultuurfabriek (bij de skatebaan).

Bekijk onze plattegrond

Spectrum Podium
Steeg 9
5482 WN Schijndel

Je kunt gemakkelijk je auto parkeren op het evenemententerrein aan de Steeg in Schijndel. Aan de voorzijde zijn twee parkeerplaatsen voor mindervalide gasten.

OPENBAAR VERVOER

De dichtstbijzijnde bushalte is Bushalte Oprit N265. Vanaf daar is het ongeveer een kwartier lopen naar het theater. Plan je reis via www.9292.nl.

PARKEREN NOORDKADE

De Noordkade beschikt over drie parkeerterreinen (P1, P2 en P3) waar je gratis kunt parkeren. Op P1 en P2 geldt (gedeeltelijk) een blauwe zone. Je kunt hier maximaal 3 uur parkeren met een blauwe kaart. De blauwe zone geldt dagelijks van 8.00 tot 19.00 uur.

Ook kun je parkeren op de Zuidkade (let op: alleen te bereiken via de N279 i.v.m. bussluis vanaf de andere kant).

PARKEREN ZUIDKADE

  1. Je rijdt op de N279, langs het kanaal.
  2. Neem de afslag bij het bordje Veghel 3500-3700.
  3. Houd links aan en volg de weg, waarna je op de Zuidkade aankomt.
  4. Sla rechtsaf en zoek een plekje om je auto te parkeren.
  5. Neem de trap naar boven en loop via de brug de Zuid-Willemsvaart over.
  6. Hierna loop je direct de foyer van de Blauwe Kei in. Fijne voorstelling! 

Let op: de Zuidkade is alleen te bereiken via de N279, dus niet vanuit het centrum (i.v.m. een bussluis).

Filmpje route vanuit Den Bosch
Filmpje route vanuit Helmond

PARKEREN MINDERVALIDE 

Ga je naar een voorstelling in de Grote Zaal? Is er iemand in je gezelschap slecht ter been? Rijd op P1 bij de rotonde rechtdoor naar het paaltje en bel 0413-782000 of 0413-782021. Een collega zorgt ervoor dat het paaltje naar beneden gaat. Vervolgens rijd je verder rechtdoor en sla je op het einde rechts af. Je kunt de perso(o)n(en) uit je gezelschap bijna voor de deur van de foyer afzetten. Vervolgens rijd je terug naar P1 waar je je auto kunt parkeren.