Alex Klaasen

No Ponies
EEN ÉÉNMANSREVUE
do 4 jul ’24 20:15 - 21:45
do 4 jul ’24
20:15 - 21:45

Kleurrijke typetjes, opera, showballet én veel humor.

Deze voorstelling is vanwege ziekte verplaatst naar 4 juli. Gasten met tickets zijn geïnformeerd via een nieuwsbrief. 

 

Alex Klaasen is één van de meest veelzijdige makers van dit moment; hij is onder andere acteur, theatermaker en zanger. In ons theater schitterde hij in verschillende voorstellingen waaronder Showponies, waarin hij omringd werd door een grote cast. Maar dit seizoen, na het overweldigende succes van Showponies 1, 2 en Snowponies, komt Alex Klaasen alleen. Gewoon, omdat hij daar behoefte aan heeft. Even niet dat gehinnik om hem heen, even niet constant dat paradepaardje moeten uithangen. Nee, gewoon even tijd voor hemzelf. Momentje voor Alex.

No Ponies, een éénmansrevue, is een voorstelling in de lijn van Showponies 1, 2 en Snowponies. Ook dit keer passeert er weer een bonte stoet aan kleurrijke types de revue. Er wordt uiteraard weer belachelijk veel gezongen, van opera tot akoestische zingende zaag, en Alex vertolkt in zijn eentje alle hoogtepunten uit het klassieke balletrepertoire. Zonder hulp. Mét echte balletmaillot.

De Theaterkrant is vol lof over deze voorstelling.


Deze voorstelling zou eigenlijk 8 december 2023 plaatsvinden, maar is verplaatst naar 12 juni 2024 en later naar 4 juli 2024. Gasten met tickets zijn geïnformeerd.

Onderdeel van

Quotes

  • "Een aaneenschakeling van hoogtepunten" (Telegraaf).
  • "Zeldzaam geestig en vocaal razend knap" (AD).
  • "Ongekend hoog humorniveau" (Parool).
  • "Fantastische show met hoog tempo en veel variatie" (Scènes).
  • "De beste show in tien jaar" (Dagblad van het Noorden).

Het is een perfect programma, waar niets op aan te merken valt. Misschien alleen, dat het op een gegeven moment afgelopen is.

Theaterkrant