Raymond Mens

Lang Leve Amerika
College van Amerikakenner
vr 6 sep ’24 20:15
vr 6 sep ’24
20:15

Theatercollege over ongekend spannende Amerikaanse verkiezingen in 2024

Amerikakenner en politicoloog Raymond Mens neemt je mee in de wereld van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Waarom komt Donald Trump eigenlijk terug? Waarom gaat Joe Biden niet gewoon met pensioen? En hoe werkt het Amerikaanse kiesstelsel eigenlijk? Verder komen het Trump-tijdperk én de invloed van de Amerikaanse nieuwsmedia uitgebreid aan bod.

Raymond is enthousiast, vrolijk en geestig. Maar vooral: vol passie over het land waar hij zo enorm veel van houdt. In dit theatercollege, vol met (tv)beelden van speeches, debatten, bijeenkomsten en bizarre gebeurtenissen uit de Amerikaanse politiek, deelt hij zijn passie voor Amerika, bespreekt hij de actualiteit én beantwoordt hij vragen van het publiek. 

Onderdeel van

OVER

Raymond Mens (1986) is Amerikakenner en politicoloog. Hij is onder andere bekend van de tv-programma’s Vandaag Inside (SBS6) en Op1 (NPO1), waar hij spitsvondig over de laatste ontwikkelingen uit de Verenigde Staten vertelt. Mens ziet zichzelf als een commentator die een voetbalwedstrijd analyseert: oog op de bal, liefde voor het gespeelde spel, en objectief.