ISH Dance Collective

Hiphop Circus
Overweldigend spektakel
wo 26 feb ’25 20:15
wo 26 feb ’25
20:15

Explosieve voorstelling waarin choreograaf Marco Gerris breaking en urban sports samenbrengt met circus. 

Een groep performers, bestaande uit freerunners, hiphopdansers, B-Boys, acrobaten, jongleurs en skaters, verkent de grenzen van de allesomvattende elementen water, vuur, lucht en aarde. Telkens dagen de performers elkaar uit en zoeken ze naar een nieuwe balans van rust, energie, ruimte en kracht. Een energieke show waarbij ze met elkaar clashen, elkaar uitdagen en vervolgens samensmelten tot één geheel.

In het wervelende Hiphop Circus komt werkelijk álles samen. De performers spelen in hun bewegingen met de vier elementen. Zij zijn zo vlug als water, lijken te zweven door de lucht en landen met beide voeten op de grond. DJ Irie zorgt voor vette beats, terwijl BMX-ers, skaters, breakers en acrobaten de meest onvoorstelbare combinaties van bewegingen en disciplines laten zien. Tijdens dit overweldigende spektakel kijk je je ogen uit!

Vorig seizoen stond ISH Dance Collective in ons theater met de voorstelling Rhythm & Flow, deze dansshow werd door ons publiek gewaardeerd met een 8,7.

OVER

Choreograaf, artistiek leider en oprichter Marco Gerris vindt al meer dan twintig jaar met succes zijn weg buiten de gebaande paden. Geïnspireerd door straatcultuur brengt ISH hiphop dans en urban sports naar het theater. Verenigd door het besef dat grenzen niet bestaan, maakt ISH dans van elementen die je niet meteen als dans zou bestempelen. Er ontstaat bewegingsvrijheid als je de kaders loslaat: de verbindende kracht van een open blik.