Kim Schuddeboom

Doe Maar Rustig
Cynisme en ontwapenende nuchterheid
vr 2 mei ’25 20:15
vr 2 mei ’25
20:15

Vermakelijke stand-up met uitzicht op verdieping.

Kim (1985) is sinds 2020 lid van Comedytrain. Ze stond op Paaspop, speelde een dubbelprogramma met Ronald Goedemondt, debuteerde op tv in de Avondshow Stand-ups en was succesvol met haar debuutprogramma Ongeschreven, waarvoor ze werd genomineerd voor Neerlands Hoop 2023 (een prijs die wordt gegeven aan de meest veelbelovende theatermaker). Kim Schuddeboom heeft een bliksemcarrière! Nu is het tijd voor haar tweede avondvullende solovoorstelling. Verder heeft Kim twaalf jaar gehockeyd, maar daar wil ze het eigenlijk niet meer over hebben.

De nieuwe voorstelling van Kim Schuddeboom is scherp, ad rem, gevat, diepzinnig, ontroerend, pretentieus en gewaagd! Eigenlijk zoals alleen mannen dat kunnen.

Vorig seizoen stond Kim in ons theater met haar show Ongeschreven, deze voorstelling werd door ons publiek zeer goed gewaardeerd.

Quotes

  • “Schuddebooms debuut is vermakelijke stand-up met uitzicht op verdieping” (NRC).
  • “Stand-upcomedian Kim Schuddeboom is ontspannen en lekker ad rem in haar debuut Ongeschreven” (Volkskrant).
  • “Bij Kim Schuddeboom zit je goed als je van een beetje cynisme en ontwapenende nuchterheid houdt. Ze zegt dat ze geen boodschap heeft, maar haar brein maalt wel degelijk op actuele thema’s.” (AD).

Comedian Schuddeboom geldt als een verrassende nieuwkomer. Ze heeft een rauwe, ongefilterde show

AD