Bouke Rocks Elvis (reprise)

ELVIS IS BACK!
vr 9 mei ’25 20:15
vr 9 mei ’25
20:15

Bekende en minder bekende nummers van The King!

Bouke Scholten is misschien wel de beste zanger om de songs van de grootste entertainer aller tijden te zingen. Bouke won meerdere tv-shows en dit jaar blies hij de jury van The Tribute: Battle Of The Bands omver. Hij werd zelfs tweemaal gevraagd om op Graceland, de thuisbasis van Elvis Presley in Memphis (USA), op te treden! 

In deze show brengt Bouke de echte Elvis-magic naar ons theater. Een concert met bekende en minder bekende songs van Elvis en met veel kippenvelmomenten waarbij je, als je je ogen sluit, haast The King zelf hoort. Hij wordt daarbij begeleid door de ElvisMatters Band, blazers en backing vocals. Deze show is meerdere keren betiteld als beste Elvis tributeshow ooit!

OVER

Bouke Scholten groeide op in een muzikale familie en al snel werd ontdekt dat hij over een gouden stem beschikte. Op 18-jarige leeftijd begon Bouke met optreden en toen werd zijn krachtige, loepzuivere stem ontdekt. Zijn ster rees snel en hij werd een veelgevraagd artiest. Bouke was te gast in verschillende muziekshows op tv. Met zijn gouden stem won hij in 2009 het RTL4 programma Waar Is Elvis?, eind 2014 was hij de nummer één in de SBS6 tv-show The Winner Takes It All en in 2023 schopte hij het tot de finale van The Tribute - Battle of the Bands. In de Ziggo Dome trad hij als hoofdact drie avonden op voor 17.000 bezoekers tijdens de uitverkochte shows van The Tribute – Live In Concert.