Serie Op De Huid 2

VIJF VOORSTELLINGEN VOOR € 75

Op zoek naar voorstellingen die je ontroeren, verrassen, vermaken, je blik verruimen of je aan het denken zetten? Dan zijn onze Op De Huid series iets voor jou!

Wil je de deze serie bestellen? Dat kan met de gele knop, rechtsbovenin  (of scroll naar beneden als je op je mobiele telefoon kijkt) Bestel. Hiermee worden alle voorstellingen uit de serie in 1x in je winkelmandje geplaatst.

LET OP! Ravensbrück wordt twee keer gespeeld. Je kunt zelf kiezen welke voorstelling van Ravensbrück je wilt bestellen. Verwijder één van de twee voorstellingen uit je mandje.

Voor de complete serie (bestaande uit vijf voorstellingen) betaal je € 75, ipv € 103 wanneer je de voorstelling los bestelt.

Gratis randprogramma

Bij elke Op De Huid voorstelling wordt een gratis nagesprek georganiseerd om je meer inzicht te geven in één of meerdere aspecten van de voorstelling. Daarnaast wordt voor Op De Huid-seriekopers tegen een kleine vergoeding een excursie naar theatermakers georganiseerd. Bestel je een Op De Huid voorstelling of serie? Dan ontvang je tijdig meer informatie over het randprogramma.

Lees hier meer over onze Op De Huid series.

BRAM toegevoegd
Omdat de voorstelling Home van Ish Dance Collective al is uitverkocht, is BRAM van Kompagnie Kistemaker aan de serie toegevoegd. Zo kun je toch profiteren van vijf voorstellingen voor € 75. Komt deze datum (woensdag 12 maart) je niet goed uit, maar wil je toch graag serie 2 bestellen? Neem dan even contact op met de theaterkassa.

Inclusief een drankje bij iedere voorstelling.

Let op! Kaarten voor voorstellingen uit een serie kunnen niet teruggebracht worden.