BIERPROEVERIJ NOORDKADE

Wist je dat er een bierwinkel op de Noordkade zit? HelloBier heeft meer dan 1700 speciaalbieren én organiseert regelmatig bierproeverijen. Op zondag 8 september staat de volgende proeverij gepland. Je kunt hier tickets bestellen.

Wil jij meer te weten komen over speciaalbier terwijl je ervan proeft? Hellobier organiseert bierproeverijen op de Noordkade. Tijdens bierproeverij leer je meer over de bieren en brouwerijen.

Tijdens de proeverij komt een gevarieerde bierselectie voorbij met mooie bieren uit binnen- en buitenland. Je proeft overigens niet alleen de bieren maar DIS Noordkade verzorgt ook borrelplanken waarvan je kunt genieten tijdens de bierproeverij. 

Naast de Bierproeverijen op de Noordkade, organiseert HelloBier ook Boottochten inclusief bierproeverij. Proef verschillende bieren uit het assortiment van Hellobier en geniet van een boottocht over de Zuid-Willemsvaart. Borrel op een donderdagavond op het water, onder begeleiding van een biersommelier met kapitein Martijn als schipper.

WANNEER?
De Bierproeverij Noordkade staat voor verschillende zondagen in 2024 gepland, de eerstvolgende is zondag 8 september van 15.00 tot circa 17.30 uur. De kosten zijn € 29,50 p.p. Andere data zijn 13 oktober en 10 november. 

De Boottochten inclusiefe bierproeverij staan gepland op donderdag 16 mei, 6 juni en 19 september.

WAAR?
Bij DIS Noordkade, de horecazaak tegenover Hellobier. 

MEEDOEN?
Je kunt bellen (naar 0413 - 782157), mailen (naar info@hellobier.nl) of een ticket kopen via de webshop van Hellobier.