De avonturen van Alice in Wonderland

Kleintje BMT
HILARISCHE KINDERMUSICAL
za 8 jun ’24 en zo 9 jun ’24
za 8 jun ’24
en
zo 9 jun ’24

Een musical voor jong en oud vol bekende melodieën en pakkende teksten!

Een Wit Konijn. Oké. Maar… heeft hij een pak aan? En kijkt hij op een horloge? Daar moet je toch meer van weten! Nieuwsgierigheid wint het van Alice haar gezonde verstand en goede manieren. En als ze eenmaal door het konijnenhol tuimelt, is er geen weg meer terug. Ze komt terecht in het betoverende en dwaze Wonderland. Haar achtervolging van het konijn brengt eigenaardige figuren en steeds gekkere avonturen op haar pad. Zal Alice haar weg terug vinden? Of verliest ze haar kop bij de Hartenkoningin?

De avonturen van Alice in Wonderland is een zelfgeschreven bewerking van het verhaal van Lewis Carroll. Een modern sprookje met eigentijdse muziek. Het is een ode aan de fantasie, want in Wonderland kan alles. Ga je mee op avontuur?

Onderdeel van

OVER

Al ruim twintig verzorgt BMT Producties met haar kindergroep ‘Kleintje’ musicalproducties voor en door kinderen. Onder leiding van een professioneel productieteam krijgen kinderen een gedegen opleiding: een totaalpakket van spel, dans en zang, waarvan ze ook nog eens een dosis zelfvertrouwen. Dit resulteert in prachtige musicals voor het hele gezin.