De Race Theatershow: Helden!

Met Olav Mol & Jack Plooij
Formule 1-helden van toen en nu
wo 23 okt ’24 20:15
wo 23 okt ’24
20:15

Een exclusieve kijk achter de schermen van de Formule 1 sport.

Olav Mol en Jack Plooij komen in het theater hun passie voor Formule 1 met de fans delen. In deze voorstelling besteden ze veel aandacht aan de Formule 1-helden van toen en nu. Uiteraard geven ze ook een exclusieve kijk achter de schermen met interessante feiten, anekdotes, geheimen en de hoogoplopende rivaliteiten; waar de kenner, maar ook de leek zijn hart aan kan ophalen.

De Formule 1 is in populariteit de snelst groeiende sport in Nederland. Dit komt mede doordat Max Verstappen in 2021 als eerste Nederlander wereldkampioen werd en inmiddels drie wereldtitels op zijn naam heeft staan. Deze fantastische momenten werden uiteraard voorzien van het gevatte commentaar van Olav Mol en Jack Plooij. 

Onderdeel van

OVER

Olav Mol is sinds 1991 commentator bij de GP's en de laatste jaren bij Ziggo Sport. Een grotere expert dan Mol op het gebied van Formule 1 bestaat er niet. Van de geschiedenis tot aan obscure feitjes, Mol weet het allemaal. Verslaggever Jack Plooij interviewt coureurs en teambazen al ruim 20 jaar. Samen verzorgen ze sinds 2022 het exclusieve live raceverslag voor Grandprix Radio.