Starman

The Dutch David Bowie Tribute
Een absolute must-see
vr 1 nov ’24 20:15
vr 1 nov ’24
20:15

Bekend van Battle Of The Bands.

Starman is de negen-koppige David Bowie tributeband uit het zuiden van ons land. Na de oprichting in 2019 wist Starman in een razend tempo vele harten te veroveren met een zeer oprecht eerbetoon aan het oeuvre van één van de grootste artiesten ter wereld.

Verwacht een prachtige reis door Bowie’s oeuvre. Van de welbekende classics tot de parels uit de diepzee, dit alles omlijst door de prachtigste anekdotes. Een absolute must-see voor de verstokte Bowie fan, maar ook zeker voor de absolute beginner.

De band kreeg grote bekendheid door de succesvolle deelname aan het tv-programma The Tribute - Battle Of The Bands. De leden gooiden hoge ogen bij jury en publiek met hun krachtige en emotioneel beladen vertolkingen van Bowie’s grote hits. Daarbij komt frontman Rias Baarda wat betreft stemgeluid en stage presence af en toe griezelig dichtbij David Bowie, “alsof hij er weer is”.

De band kreeg complimenten van enkele muzikanten uit Bowie’s entourage, zoals Ava Cherry, Carmine Rojas en Mike Garson!

Onderdeel van

MUZIKANTEN

Rias Baarda (zang), Ivo Rouschop (drums), Bart van Zandvoort (bas), Roel van den Nieuwenhoff (keys), Thomas Beekwilder (elektrische gitaar), Stefan Danckaert (trompet), Thom Kooijmans (sax), Marlene Berger (backing vocals) en Saskia van Bokhoven (backing vocals)