Robèrt van Beckhoven

Meesterlijk Feest (try-out)
Theatrale foodexperience
wo 6 nov ’24 20:15
wo 6 nov ’24
20:15

Robèrt wil zoveel mogelijk mensen laten zien, ruiken, proeven én beleven hoe mooi zijn vak is.

Het is altijd feest, als de bakker is geweest! Want, wat is er nu feestelijker dan het vieren van je verjaardag, je bruiloft, de geboorte van je (klein)kinderen of het kampioenschap van je favoriete voetbalclub. Er is altijd wat te vieren en wat al deze gelegenheden met elkaar verbindt is… de bakkerij. Hét onderwerp waar Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven graag zijn tanden in zet tijdens zijn theatrale foodexperience Meesterlijk Feest.   

Meesterlijk Feest is een gezellige voorstelling die bij iedereen in de smaak zal vallen en waar je van tevoren geen al te stevige maaltijd hoeft te nuttigen!                                                               

Robèrt van Beckhoven is, naast een bijzonder vriendelijke persoonlijkheid, een vakman die met veel enthousiasme zijn verhalen en anekdotes over het bakkersvak wil delen. In deze voorstelling serveert hij het publiek, letterlijk aan zijn tafel, een proeverij van grondstoffen en signatuurproducten, geserveerd met mooie verhalen en een theatraal sausje. Van oliebollen, paaseitjes of oranje tompoezen tot de kerststol en een prachtige bruidstaart. 

  • Inclusief een drankje