Jon Van Eerd's Pretpakhuis

Een Rits Te Ver 2.0
Van de koning van de komedie
wo 27 nov ’24 20:15
wo 27 nov ’24
20:15

Hilarische, dolkomische campingvoorstelling geschreven door Jon van Eerd.

Jon van Eerd is terug. En hoe! Met een nieuwe versie van een topkomedie. Het is nóg sneller, nóg grappiger, nóg hysterischer en helemaal van deze tijd! Van Eerd laat zich als tekstschrijver én als regisseur weer van zijn beste en vooral vertrouwde kant zien en staat garant voor een avond brullen van de lach. Als er iemand de koning van de komedie is, dan is Jon van Eerd het wel. Op alle fronten! 

Deze hilarische voorstelling speelt zich af op camping De Wielewaal. Iemand is met een duivels plan bezig de camping van Harrie Vermeulen zwart te maken en daarom komt de inspectie van de gemeente de stand van zaken opnemen. Harrie en zijn dochter vrezen het ergste en zullen alles doen om de strenge inspecteur in de watten te leggen. Maar wie is nou eigenlijk die inspecteur? Is het de ordinaire schreeuwlelijk die vanuit haar tent de boel op stelten zet? Is het de man die zich voordoet als iemand die vogels bestudeert? Of is het toch de chagrijnige vrouw met haar klembord. Wie het in ieder geval niet is, is de Russische domkop Igor. Hij is vooral verantwoordelijk voor het mislukken van alle plannen van Harrie. Als de inspectrice door toedoen van Harrie haar geheugen verliest en Harrie doet alsof zij zijn vrouw is, zijn de rapen pas echt gaar.

Met een cast die meester is in het genre, waaronder Marjolijn Touw, Margo Dames, Arie Cupé, Dick Cohen en Joey Schalker in de rol van Harrie Vermeulen.

Onderdeel van

CAST

 Joey Schalker, Marjolijn Touw, Arie Cupé, Margo Dames, Dick Cohen en anderen.