Plan B**

Beumer & Drost (8 t/m 108 jaar)
Ingenieuze filmtheaterproductie
za 1 feb ’25 19:30
za 1 feb ’25
19:30

Film en theater smelten samen in een fantasierijke voorstelling over een droefgeestig onderwerp.

Na een grondige medische keuring en een uitputtende training, wordt een moedig proefpersoon afgeleverd bij een eenzame boshut. Het is de plek waar de vrijwilliger een bijdrage zal leveren om de wereld te behoeden voor een catastrofe. Huis en haard verliet hij om hier de laatste fase in te gaan van een bijzondere gedaanteverwisseling. Hij zal er zijn menselijkheid inruilen voor een nieuw bestaan als bij. Een onomkeerbaar proces.

Peter Drost speelt de held die langzaam maar zeker de metamorfose naar werkbij zal ondergaan. Want gewérkt moet er worden. Onvermijdelijk. De tijd dringt. Spoedig zal de kwispeldans aanvangen. Wees erbij als Beumer & Drost de reddingsoperatie vleugels geeft! Film en theater smelten samen tot een magisch spektakel. Een lichtvleugelige voorstelling over een droefgeestig onderwerp. 

Toneelgezelschap Beumer & Drost maakt vaker gebruik van filmbeelden in zijn producties, zowel van archief als van nieuw opgenomen materiaal. Op die manier wordt inventief gespeeld met de wereld op toneel enerzijds en die op film anderzijds. Een intrigerend spel met illusie voor jong én oud.

  • Inclusief een drankje
  • Bestel voordelig in een serie: Op De Huid 2
  • Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar