Fien & Teun De Musical (2+)

Circus Op De Boerderij
Leerzaam, grappig en vol interactie!
zo 16 mrt ’25
zo 16 mrt ’25

Zing en dans mee en zet samen met Fien en Teun de boel op zijn kop.

Het populaire boertje en boerinnetje komen terug naar het theater met een spiksplinternieuwe voorstelling. Na het grote succes van hun derde bioscoopfilm, is het vrolijke circusavontuur nu ook te beleven in ons theater. Komt dat zien, komt dat zien! 

Sebastiaan het varken is bijna jarig en dat willen Fien en Teun vieren met het leukste feestje ooit. Als ze in de weide een oude circuswagen vinden, weten ze meteen wat de perfecte verrassing is: ze gaan een circusvoorstelling maken! Sebastiaan mag het niet weten, want anders is het geen verrassing meer. Samen met hun dierenvriendjes gaan Fien en Teun heel hard oefenen, maar een circus maken blijkt nog helemaal niet zo gemakkelijk. Kunnen Fien en Teun dit bijzondere feest ook écht geheimhouden? En lukt het om alle circusacts op tijd klaar te hebben?

Boerderij Experience en meet & greet
Vóór en na de voorstelling kunnen de kleinste bezoekers zich vermaken tijdens de Boerderij Experience in onze theaterfoyer. Ontdek alles over het leven op de boerderij. Natuurlijk komen Fien en Teun na afloop van de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel.


Bij (kinder)voorstellingen dient iedere persoon een theaterstoel te reserveren. Ongeacht de leeftijd.

Onderdeel van