Dit wil je weten

Nieuws

Nieuw festival op Noordkade

We gaan weer iets tofs doen met onze Noordkade collega's. Met trots presenteren we BIJT! kunst over voedselfestival. Een verrassend, interactief festival dat zich vastbijt in het thema voedsel.

lees verder
Nieuws

BIJGEBOEKT: KASPER

Heb jij naast tickets gegrepen voor Kasper van der Laan? Dan hebben wij goed nieuws: Kasper komt 16 september terug naar Veghel en de kaartverkoop is gestart!

lees verder
Nieuws

10 x CHRISTEL

Christel de Laat is een garantie voor succes! Ze is dit seizoen maarliefst tien keer te zien in de Blauwe Kei en al haar voorstellingen zijn inmiddels uitverkocht.

lees verder
Nieuws

SPREEKBEURTENBOX

Mam, pap, ik moet een spreekbeurt geven. Maar waarover dan? Wat dacht je van theater! 

Met onze nieuwe Spreekbeurtenbox steelt ieder kind de show. De box zit vol boeken, spellen, gadgets, tutorials en filmpjes over theater. Alles voor een creatieve spreekbeurt!

lees verder
Nieuws

NOMINATIES BESTE THEATERLIED

Onlangs werden de nominaties voor de Annie M.G. Schmidtprijs 2022, de prijs voor het beste theaterlied, bekendgemaakt. Onder andere cabaretiers Lisa Ostermann en Jan Beuving zijn genomineerd en wie de winnaar is, weten we 2 april. 

lees verder
Nieuws

JUNIORBAAS LOT ONTHULT SPREEKBEURTENBOX

Met de nieuwe Spreekbeurtenbox, een box vol informatie over theater, steelt ieder kind de show. Zo ook onze Juniorbaas Lot! Zij gaf haar spreekbeurt over theater op het podium van de Blauwe Kei. Wij waren super trots!

lees verder