Nieuws

Nieuws

HO HO HO GEEF THEATER CADEAU

Een mooie kaars, een boek, koffiekopjes... Allemaal leuk natuurlijk, maar waar láát je het weer? En had je niet al zoiets in de kast liggen?

Het perfecte cadeau vinden (of krijgen) is nog niet zo makkelijk. Maar wat nu als je een theatervoorstelling cadeau geeft? Neemt minder plek in beslag én de ontvanger heeft iets om naar uit te kijken.

Lees verder
Nieuws

GRATIS KERSTFOTOSHOOT OP DE NOORDKADE

Op zaterdag 17 december kun je gratis op de foto op de Noordkade. Een professionele fotograaf staat voor je klaar in de Proeffabriek om jou en je gezin, in een kerstdecor, vast te leggen op de gevoelige plaat.

Lees verder
Nieuws

BIJGEBOEKT: RONALD GOEDEMONDT

Yes, we mogen een leuk nieuwtje delen: op 25 januari komt Ronald Goedemondt naar Veghel! De kaartverkoop start op dinsdag 13 december om 13.00 uur.

Lees verder
Nieuws

NIEUWE EXPOSITIES OP NOORDKADE

Wist je dat er altijd exposities op de Noordkade te zien zijn? Op diverse locaties verzorgt Stichting De Compagnie tentoonstellingen van verschillende kunstenaars. 

Lees verder
Nieuws

BIJGEBOEKT: DANIËL ARENDS

Op 18 en 19 april Daniël Arends terug naar de Blauwe Kei. Hij speelt twee voorstellingen op één avond en is dus in totaal vier keer te zien! Tickets zijn vanaf nu te bestellen. 

Lees verder
Nieuws

EXTRA VOORSTELLING BULLYBULLY

Tijdens het Nationaal Theaterweekend staat BullyBully op het programma, een hilarische peutermusical over twee ruziënde wereldleiders. Wegens succes is er een extra voorstelling bijgeboekt. Heb jij je tickets al binnen?

Lees verder