Nieuws

Nieuws

WEGENS SUCCES BIJGEBOEKT

Wow het ging hard met de verkoop van de Hot Comedy Night met Guido Weijers. Daarom komt Guido nóg een avond naar Veghel; op zaterdag 3 september. Tickets zijn nú te bestellen.

Lees verder
Nieuws

NIEUW SEIZOEN: 30 MEI

Zet het vast in je agenda: op maandag 30 mei wordt het nieuwe seizoen bekend gemaakt!  In aanloop daarnaartoe, kondigen we alvast een aantal namen aan van seizoen 22-23. 

Lees verder
Nieuws

TE ZIEN IN 22-23

Voor het volledige programma moet je nog heel even geduld hebben, maar we maken alvast wat namen bekend voor seizoen 22-23. Wim Helsen, Guido Weijers, Waylon én Peter Pannekoek zijn te zien. 

Lees verder
Nieuws

LIES VISSCHEDIJK IN EXTRA VOORSTELLING

Eén straatje, dertig buren. Samen hebben ze een appgroep. Maar op een dag verlaat Margreet de appgroep. Waarom?

Lees verder
Nieuws

WIM HELSEN KOMT NAAR VEGHEL

Achter de schermen zijn we druk bezig met het theaterseizoen 22-23. Eén naam kondigen we alvast aan. Wim Helsen komt naar Veghel. Zijn voorstelling Niet Mijn Apen, Niet Mijn Circus is lovend ontvangen door pers en publiek. Tickets zijn vanaf nu te bestellen.

Lees verder
Nieuws

EXPOSITIES OP DE NOORDKADE

De Noordkade ziet er iedere keer weer anders uit. Dat komt onder andere door de steeds wisselende exposities van de Compagnie. Op dit moment zijn Plastic Wereld (De Afzakkerij) en Draad van Ariadne (Wiebenga Silo én Hal) te zien.

Lees verder