Nieuws

Nieuws

WEGENS SUCCES TERUG

The Five Great Guitars was één van de highlights van afgelopen seizoen: werd beoordeeld met een 9,1, kreeg lovende reacties én ons techniekteam was unaniem onder de indruk. Reden genoeg om de topgitaristen terug te laten komen tijdens de feestelijke seizoenskick-off!

Lees verder
Nieuws

Ontbijtfilm tijdens openingsweekend

Op zondagochtend 4 september kun je gratis naar de film bij de Blauwe Kei. Wil je er een ontbijtje bij? Dan betaal je slechts een tientje! 

Lees verder
Nieuws

FEESTELIJKE SEIZOENSKICK-OFF

Op 2, 3 en 4 september trappen we het nieuwe seizoen af met een knaller van een feestweekend. Het wordt een seizoenskick-off voor jong en oud. Met optredens, ontbijtjes, babyconcerten en nog veel meer. Het belooft één groot theaterfeest te worden. 

Lees verder
Nieuws

FABRIEK MAGNIFIQUE SMAAKT NAAR MEER

Wauw wat hebben we genoten van Fabriek Magnifique. Het hele weekend zat vol met muziek, dans, theater, beeldende kunst en film. En alles wat ertussen zit. Was jij erbij?

Lees verder
Nieuws

LOT IS NIEUWE JUNIORBAAS

De nieuwe Juniorbaas is bekend. Uit alle aanmeldingen werden drie kinderen gekozen en inmiddels heeft een jury uit dit drietal één winnaar gekozen: de 8-jarige Lot van Kessel uit Veghel. Als Juniorbaas staat Lot het gehele seizoen 22-23 in de spotlights. 

Lees verder
Nieuws

STAGIAIR GEZOCHT!

Kom jij ons KEI-leuke team versterken? Houd je van aanpakken, ben je leergierig, enthousiast en volg je een communicatieve/marketing gerelateerde opleiding? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Lees verder