Flip Fabrique

VOOR DE AVONTURIER

Heb jij last van keuzestress en/of laat jij je graag verrassen? Kies dan voor de Avonturenserie! Vier indrukwekkende en afwisselende Grote Zaal voorstellingen voor de avonturier. Van drummende mannen tot muziektheater over geroofd bezit en van verbazingwekkend circus tot een hypermuzikaal duo. 

Vier voorstellingen voor € 75, in plaats van  € 107,50 als je de voorstellingen los bestelt. Bestel de serie hier.

PERCOSSA | LET ME IN - LET ME OUT
Percossa, de band die is uitgeroepen tot de beste slagwerkgroep van de Benelux in 2022, bestaat uit vier mannen. De voorstelling Let Me In - Let Me Out is een wervelwind aan muzikale stijlen, van slagwerkmuziek tot hilarisch objecttheater. Percossa neemt je mee in de achtbaan van het leven verpakt in muzikale scenes, verstillende momenten en grappige acts.

FLIP FABRIQUE | BLIZZARD
Blizzard is de stormachtige droomwereld van Flip Fabrique. De zeven acrobaten en één muzikant maken van de winterse storm een heus spektakel. Met jongleerballen die eruit zien als sneeuwballen en blaasmachines die sneeuw spuiten. De acrobaten dwarrelen als sneeuwvlokken rond, begeleid door een grote variëteit aan muziek. "Verpletterend circus" (Dagblad van het Noorden). 

MAARTJE & KINE | SNEEUWBEESTEN
Het hypermuzikale cabaretduo Maartje & Kine neemt je mee op een hallucinerende vlucht langs alle continenten. Het belooft een rijke avond te worden vol poëzie, kolder, kerstklassiekers én magische sages. Bovendien zijn er gastoptredens van bekende en onbekende Nederlanders. En alsof dit nog niet genoeg is, wordt het duo in elke stad vergezeld door het lokale zangkoor. Kortom: Sneeuwbeesten is een flonkerende voorstelling voor de donkere dagen. 

PIANOSTEMMEN | TG GOED GEZELSCHAP

Pianostemmen gaat over de systematische roof van (voornamelijk) Joods bezit tijdens de Tweede Wereldoorlog. Oude vleugels en piano’s vertellen het verhaal hoe Joodse inwoners in diverse Nederlandse steden uit hun huizen werden gehaald en hoe deze huizen vervolgens werden leeggeroofd door schattenjagers als Abraham Puls. "Het idee is briljant. De verbinding met live uitgevoerde muziek geeft extra tragiek" (Theaterkrant).